Släktkampen 2021!

REGLER:*

Matcher på 2×15 min
* 7-manna* Vi är alla släkt på något sätt så för att begränsa så räknas ENDAST släkt på pappans sida. (Undantag kan ges) Alltså samma efternamn. Är man ingift i en viss släkt så får man INTE ställa upp i den släktens lag, utan i sin egen.
* Minst 1 tjej på plan hela tiden.( denna tjej kan vara ingift )
*Är man för liten släkt för att få ihop ett lag kan man gå ihop i något som vi kallar ” Koalitionen ”. Man får endast bilda koalition med andra små släkter som inte är stora nog att bilda egna lag. Man får alltså INTE som liten släkt ta in några som kan ingå i andra lag. Vi tar ett exempel; Barsawme är för få för att bilda ett eget lag. Här kan man gå ihop med t.ex Gök för att bilda ett lag. Men INTE med några Akkurt.
*Minimi ålder 15 år, max ålder 100
* Vill man anmäla ett lag ska man sms:a hela deltagarlistan till 0760490635 senast fredagen 3/9. Då får man också ett Ok eller ej ok, om laget är godkänt. Godkänt lag kan INTE ändras efter 3/9.
* En släkt kan ställa upp med flera lag.
* Varje lag måste ha minst 7 deltagare och max 15.
* Vinnaren får sitt släktnamn ingraverad i en vandringspokal som kommer att finnas på kansliet.
* Deltagaravgiften är på 700kr / lag och swishas in till Syrianska IF, 123 288 75 29, märk inbetalningen med släktens namn.

Kom och upplev en trevlig dag på Wenströmska med familj och vänner. Tanken är att detta ska vara en årligen återkommande spektakel. Utan att säga för mycket kan jag nog garantera många goda skratt. Vi vet alla att vissa släkter inte kan spela fotboll haha. Alla intäkter går som sagt oavkortat till Syrianska IF.
Vid frågor kontakta Alexander Besso, 0760490635.
Är du inte med och spelar fotboll? Kom ner till Wenströmska IP med familjen ändå, det kommer att finnas massa skoj för både dom stora och små!
Obs! Jag kan ha missat något, så titta till sidan då och då. Det kan hända att den uppdateras med ny info.

Varmt välkomna !