Stötta Syrianska IF!

Bli medlem i Syrianska IFs VIP-Club!

Syrianska IF presenterar ett VIP kort för säsongen 2020. Våra ambitioner och tankar från början var att detta kort skulle innebära.
  • Fri Entré på varje hemmamatch.
  • Kaffe och bulle på varje hemmamatch.
  • Medlemskap i Syrianska IF.
  • Namn på hemsida.
I och med det rådande läget i samhället med den pandemin som råder kan vi inte fullfölja våra ambitioner som vi hade från början med detta kort. Nu så har beskedet kommit att serien spelas som en enkelserie, där vi inleder hemma mot Sala FF. Just nu ser det ut som att matcherna i vår serie kommer spelas inför tomma läktare om inget meddelas från folkhälsomyndigheten. På grund av ekonomiska bortfall för klubben på grund av pandemin så behöver vi er hjälp! Vi behöver ert stöd och hjärta för klubben i dessa tuffa tider som vi har haft och har framför oss. Var med och bli medlem klubben och stötta Syrianska IF genom att köpa detta kort. Alla som stöttar Syrianska IF genom att köpa detta kort hamnar på vår hemsida som uppdateras varje vecka. Man kan även bidra med en valfri summa – använd swish-numret nedan. ________________________ VIP kortet 2020. Kostnad: 1000 SEK. Betalning: Swish (123 288 75 29) Kortet hämtas ut på Syrianskas IFs kansli enligt ök. Kontaktperson: Jakop Yildiz 070-787 10 34 ________________________ VIP kortet 2020 medlemmar.  Andreas Harman David Dag x2 Özcan Bahar x2 Elia Özer Suleyman Bahar Mikael Zaytoun Fehima Klintskär Metin Soner Oscar Tunedal Nuri Cicek Stort tack till alla som stöttar Syrianska IF oavsett bidrag!