Spelartruppen närmar sig seriestart

Det börjar närma sig seriestart, om det blir några matcher denna vår. Syrianska IF förbereder sig för fullt och spelartruppen börjar närma sig sin färdiga form. Huvudtränare Suleyman Aslan har rekryterat friskt och har i dagarna gjort klart med ytterligare nyförvärv samtidigt som viktiga förlängningar av befintliga spelares kontrakt.

Nicola Durovic, Belmin Alic, Malek Guettou och Dan Ingabo har slutligen bestämt sig för att fortsätta i rödgult över 2020. Durovic blev förra säsongen intern skytteligavinnare i ett Syrianska som klarade sig kvar i trean efter vinst i den avslutande höstmatchen.

Nästa nyförvärv att presentera är Markus Hanna som återvänder till rödgult efter flera år i klubbar på lägre nivå. Hanna har i de två spelade träningsmatcherna visat att han när formen är på plats kommer att bli en nyttig tillgång i försvaret för detta rödgula gäng.

Syrianska IF uttrycker glädje över att återvändande Markus Hanna valt att krita på för rödgult, samtidigt som Nicola Durovic, Belmin Alic, Malek Guettou och Dan Ingabo valt att förlänga sina kontrakt!