Triss i förlängningar formar truppen

Idag kan vi meddela att ytterligare tre spelare förlänger sina avtal över nästa säsong. Alexander Cherif, Rasmus Rönneholm och Shean Khan-On visade den senaste hösten varför de till nästa säsong blir viktiga pusselbitar.

Alexander Cherif visade klassen förra säsongen och var en tongivande del av den fantastiska höst Syrianska visade upp. Från sin position som central back i trebackslinjen levererade han precisa passningar varvat med att vara säkerheten själv i försvarsspelet.

Rasmus Rönneholm är rivjärnet spetsad med tekniska finesser. Han har varit lagets allt-i-allo och spelat på ett flertal positioner och detta med bravur. Även Rönnholm kom till sin rätt under hösten och blir utan tvekan en viktig del av truppen som ska ta sig an säsongen 2020.

Shean Khan-On byggde ett eget E18 på högerkanten under hösten. Inte många motståndare kom förbi Khan-On när han använde sin löpkapacitet och vinnarskalle.

Syrianska IF ser fram emot att se Cherif, Rönneholm och Khan-On i den rödgula tröjan även nästa säsong!