Spetstrio förlänger över 2020

Truppbygget går vidare. Idag är det inte några nyförvärv som presenteras utan tre ack så viktiga förlängningar. Spetstrion Philip Özer, Jonathan Bahar och Lukman Murad är klara för spel i Syrianska IF över 2020.

Om vårsäsongen 2019 var en mardröm så var hösten däremot en fröjd att beskåda. Nio raka matcher utan förlust avslutade säsongen. Det kan vi tacka intåget av Philip Özer och Lukman Murad för. Özer dominerade på mittfältet samtidigt som Murad var ett ständigt hot framåt. Murad mäktade med fem mål på de avslutande nio omgångarna.

Jonathan Bahar producerade den förra säsongen sju mål framåt. Majoriteten av dessa på hösten när spelet började stämma och det fanns ett anfallsspel. Bahar är utan tvekan en spetsspelare och med en ordentlig försäsong ska en sådan spelare producera betydligt fler mål år 2020.

Med en ryggrad på plats börjar truppen få ordentlig form. Än återstår en hel del arbete innan truppen är färdig.

Syrianska IF ser fram emot ännu en säsong med Philip Özer, Jonathan Bahar och Lukman Murad i den rödgula tröjan!