Almir Zeqiri

Kuggen Zeqiri ansluter från konkurrenten

Truppbygget går vidare i Syrianska IF och idag kan vi med glädje meddela att seriekonkurrenten IK Frankes bästa spelare ansluter. 23- årige Almir Zeqiri har idag skrivit på ett kontrakt över kommande säsong. 

De som följt Syrianska IF de senaste två säsongerna i Division 3 kan nog enkelt konstatera att kuggen på Frankes mittfält varit en spelare man mer än gärna velat se i den rödgula tröjan. Även om Zeqiri har en tidigare sejour i Syrianska så kantades säsongen 2017 av skador.

Almir Zeqiri har utöver IK Franke och Syrianska IF representerat IF Brommapojkarna, Västerås SK och Västerås IK. Dessutom har han sedan tidigare två U19- landskamper på meritlistan.

Syrianska IF börjar få form på spelartruppen och redan nu kan vi meddela att redan denna vecka är vi redo att dela med oss av fler nyheter. Det blir onekligen intressant att se hur huvudtränare Suleyman Aslan väljer att forma sin spelartrupp framöver.

Syrianska IF hälsar Almir Zeqiri hjärtligt välkommen till klubben!