OP.SE

Välmeriterat nyförvärv – Sjöberg ansluter

Syrianska IF har gjort klart med ett välmeriterat nyförvärv i form av 25-årige Linus Sjöberg. Mittfältaren har meriter från spel i Superettan med såväl Västerås SK som Östersunds FK. Förutom ett antal säsonger i Superettan har Sjöberg otaliga matcher i Division 1 bakom sig. Frankefostrade Linus Sjöberg blir en viktig pusselbit i huvudtränare Suleyman Aslans lagbygge. 

Det händer intressanta saker i truppbygget just nu. Även om tre väl beprövade nyförvärv är på plats återstår mycket arbete innan den slutliga spelartruppen för säsongen 2020 spikas. Vi kan redan nu avslöja att fler nyheter är på gång.

Som det gått att läsa i medierna har lagkapten Daniel Johansson lämnat för seriekollegan IK Franke. Likaså målvakten Felix Karlsson som lämnar för IFK Eskilstuna i Division 2.

Syrianska IF hälsar Linus Sjöberg hjärtligt välkommen till klubben. Samtidigt tackar vi Daniel Johansson och Felix Karlsson för fantastiska insatser i den rödgula tröjan de senaste åren.