VLT.SE

Salimi spetsar till truppen

I dagarna har Syrianska IF gjort klart med ett andra nyförvärv. Det är ingen annan än Koyar Salimi som ansluter till de rödgula och som därmed återvänder till klubben han tidigare representerat.

Det är ett år sen Koyar Salimi lämnade Västerås SK efter avancemanget till Superettan efter totalt 12 år i klubben. Sedan dess har Salimi representerat Skiljebo SK i Division 2. Den nu 30-årige Salimi är ett välkommet tillskott och är utan tvekan ett nyförvärv som spetsar till truppen.

Nye tränaren Suleyman Aslan har med de två nyförvärven i hamn spetsat till truppen ordentligt. Det återstår att se vilken konstellation Aslan har till sitt förfogande när det är dags för seriepremiär, men känslan är god då truppbygget utan tvekan tagit en positiv riktning.

Syrianska IF hälsar Koyar Salimi välkommen till klubben!