Ny klubbledning på plats

Söndagen den 3 november genomfördes som tidigare aviserats ett extra årsmöte där en ny styrelse valdes. På ordförandeposten tillträder Jakop Yildiz och han säger:

– Jag som ordförande, tillsammans med den nya styrelsen ser fram emot åren som kommer. Denna klubb bildades på 70-talet och är än idag en viktig del av vårt föreningsliv. Det har varit och skall förbli en förening för alla. Detta Syrianska är symbolen för hur vi förenas och finner glädje tillsammans. Den gemensamma visionen ”Laget för alla” innebär att det är viktigt att vi tillsammans är Syrianska, oavsett om vi är supportrar, medlemmar, ledare, spelare eller styrelse. Detta ska vara en enad organisation. Vi har ett viktigt arbete framför oss med fokus på att framför allt se till att alla finner glädje och gemenskapen. Detta genomför vi tillsammans!

Klubbstyrelse

Jakop Yildiz – Ordförande

Alexander Besso – Arena

Leon Ipek

Christopher Nison – Ungdom

Besim Harman – Ledamot

 

Utskott

Zeki Turan – Sport

Umit Dag – Marknad

Simon Issa – Media
Syrianska IF önskar den nya styrelsen lycka till i sitt arbete samtidigt som föregående styrelse tackas för genomfört arbete. Tomas Akkurt, avgående ordförande lämnar över stafettpinnen efter två år.