Nytt tränarteam ansluter

Syrianska IF har i dagarna gjort klart med ett nytt tränarteam för nästa säsong. Huvudtränare blir Suleyman Aslan som närmast kommer från IFK Västerås. Aslan har sedan tidigare representerat Syrianska IF som spelare och är ett bekant namn för den syrianska familjen.

Vid sin sida kommer han att ha assisterande tränarna Björn Fredriksson och Herdi Karimyah. Fredriksson följer med Aslan från IFK Västerås medan Karimyah ansluter från Forssa BK och har tidigare varit verksam i Dalkurds akademi.

Därmed avtackas Erik Acar för två år som manager med övergripande sportsligt ansvar i föreningen. Med små medel lyckades Acar hålla kvar klubben i Division 3, där denna höst blir extra minnesvärd. Tack Erik för dina insatser!

Syrianska IF hälsar de nya tränarna varmt välkomna till rödgult!