Omgång 22: Invasion Fanna IP

Syrianska IF åker imorgon lördag till Enköping för ett avgörande möte med seriesegraren Fanna BK. Årets sista seriematch går av stapeln imorgon och det är vinna eller försvinna för Syrianskas del. Vid vinst är kontraktet definitivt säkrat. Avspark 14:00.

Fanna BK har svarat för ett suveränt år som nykomling och säkrade seriesegern i den förra omgången. Med en återstående match så har man nio poäng tillgodo gentemot tvåan i tabellen och har mäktat med makalösa 65 mål på 21 matcher.

Syrianska IF har svarat för en fantastisk höst. Åtta raka matcher utan förlust, fem vinster och tre oavgjorda. Det skulle vara fantastiskt för spelarna att få avsluta säsongen med ytterligare drabbning som genererar poäng och förhoppningsvis nytt kontrakt. I den senaste omgången körde man tämligen enkelt över Västerås IK på Wenströmska, där slutresultatet skrevs till 4-0. Syrianska behöver vinna för att säkra kontraktet. Ett oavgjort resultat skulle innebära att rödgult är beroende av resultat i andra matcher. likaså vid förlust.

Som rubriken lyder är det vår plikt att invadera Fanna IP imorgon. Liten som stor, gammal som ung, passiv eller aktiv supporter. Låt oss invadera Enköping! Det är vår överlevnad, vårt kontrakt och vår säsong som står på spel. Det här är min och din förening, vår förening. Allas förening! Vi behöver visa vårt stöd som aldrig förr, en sista gång för i år. Låt oss rädda det här, tillsammans. Spelarna har växlat upp, spelarna har levererat och har allt i egna händer. Låt oss breda ut våra vingar tillsammans och segla mot nästa säsong, i Division 3!

Jalla Suryoye!

Fanna BK – Syrianska IF

Lördag 28 september

Fanna IP, 14:00

Syrianska IF riktar ett stort grattis till Fanna BK för seriesegern och önskar lycka till nästa år i Division 2!