Omgång 16: Derbydags

Syrianska IF besöker under morgondagen Råby IP för möte med IK Franke i ett Västeråsderby. Syrianska kommer från en blytung seger mot Norrtälje. 

IK Franke har kortare avstånd till det negativa kvalstrecket än till toppen av tabellen, vilket måste ses som en missräkning. Franke kommer senast från en uddamålsförlust mot serieledarna Fanna BK, där man förlorade med 4-3 på bortaplan.

Syrianska IF kommer från en blytung seger, när Norrtälje besegrades i den förra omgången. De rödgula inledde med 3-0 i halvtid, och avslutade matchen med klara 4-2 i bagaget. Nyförvärven har satt sin prägel och Syrianska måste nu ge järnet för att klamra sig kvar i Division 3.

Nu är det vår tur, supportrarna. Låt oss visa vårt stöd. Det är sju omgångar kvar. Vi bör mobilisera krafterna, tillsammans. Som aldrig förr. Mot Råby IP!

IK Franke – Syrianska IF 

Imorgon fredag

Råby IP, 19:00