Omgång 15: Kniven mot strupen

På söndag 13:30 tar Syrianska emot Norrtälje i den 15:e omgången. Det är åtta matcher kvar på säsongen, inkluderat söndagens drabbning. Att rödgult spelar med kniven mot strupen är numera ingen överdrift utan en jobbig verklighet.

Norrtälje parkerar på tredje plats i tabellen och har på 15 omgångar endast tre förluster. Senast blev det en uddamålsvinst mot serieledande Fanna.

Norrtälje blir en svår nöt att knäcka för tabelljumbon Syrianska. På 15 omgångar har rödgult endast inkasserat åtta poäng och har sju poäng upp till kvalplatsen och likaså till den åtråvärda placeringen ovanför strecket. Kniven mot strupen är den jobbiga verkligheten för Syrianska.

Ska Syrianska IF åka ur ännu en division? Kommer klubben ens överleva ännu en degradering? Ska vi åka ur? Det borde vara dags att sluta samman och stötta spelarna till varje livsviktig poäng under de åtta omgångar som återstår.

Vi ses på Wenströmska!

Syrianska IF – BKV Norrtälje 

Söndag 11 augusti, 13:30