Omgång 12: Serieledaren på besök

I den tolfte omgången tar Syrianska IF emot Fanna BK på Wenströmska IP. Avsparkstiden är satt till 19:00 imorgon torsdag. Om inte förlusten mot Västerås IK senast var nog så väntar en ännu tuffare uppgift för Syrianska när suveräna serieettan Fanna från Enköping kommer på besök. 

Fanna BK har gått som tåget i årets upplaga av Division 3. Som nykomling leder man serien på 27 poäng, fem poäng före andraplacerade IFK Österåker. På tio spelade omgångar har Fanna mäktat med nio vinster och en förlust. Enligt kontakter ska det finnas några brasilianska spelare att hålla ett extra öga på.

Syrianska IF åkte på en bitter förlust i derbyt senast när Västerås IK vann med 3-0. Syrianska har återigen satt sig i en minst sagt knivig sits tabellmässigt. Viljan, skärpan och kvalitén var på en underligt låg nivå senast, något Syrianska behöver förbättra markant och drastiskt för att den realistiska chansen till en fortsatt levande säsong ska finnas kvar. Med det sagt så väntar kanske säsongens tuffaste uppgift när Fanna BK kommer på besök. Oddsen är emot rödgult som redan gått miste om många poäng mot bottenkollegorna. Det återstår att se om Erik Acar kan trolla fram en bättre prestation imorgon.