Omgång 8: Jumbomöte på Vallentuna IP

Under lördagen beger sig Syrianska IF till Vallentuna IP för möte med Vallentuna BK. Det vankas jumbomöte, där Syrianska kommer stärkta från sin första vinst och hemmalaget Vallentuna jagar sin första trepoängare för året. Avspark 14:00.

Vallentuna BK har en tämligen tung period bakom sig. Inför den åttonde omgången har det blivit tre oavgjorda och fyra förluster. De tre poängen har tagits mot Värtans IK, Västerås IK och IFK Uppsala. Senast blev det förlust mot tabellettan Fanna BK med 3-1.

Syrianska IF kommer med vind i seglen sedan den första trepoängaren inkasserades mot Brottby SK i söndags. Solklara 3-0 injicerar självförtroende. Lägg därtill att spelet över hela banan såg bra ut samtidigt som Jonathan Bahar fick stänka dit tre baljor.

Det är tre viktiga poäng som står på spel. Vinnaren ur denna drabbning närmar sig placeringarna över strecket och förloraren cementeras som tabelljumbo. Imorgon får vi veta.