Tre poäng efter Bahars hattrick

Syrianska tog tidigare idag emot Brottby SK hemma på Wenströmska IP, och som man gjorde det. 3-0. Spelmässigt övertag. Tre riktigt välbehövliga poäng.

Syrianska dominerar fullständigt från start och skapar rätt så omgående en farlighet som skulle resultera i 1-0. Detta redan den fjärde minuten när Jonathan Bahar dyker upp vid den bortre stolpen.

Samme Bahar utökade i den 33:e minuten när han fri med målvakten distinkt tryckte dit 2-0. Ett resultat som även stod sig halvleken ut. Dittills hade Sivan Assad i hemmamålet inte haft mycket att göra, förutom några djupledsbollar han behövde plocka upp.

I den andra halvleken försökte Brottby repa mod men när 3-0 kom i den 65:e så var matchen så gott som avgjord. Förspelet till 3-0 var riktigt vackert. Spel med få tillslag resulterade i att Julius Dag med en precis passning kunde spela in till Jonathan Bahar vid den bortre delen av straffområdet. Bahar mötte med ett tillslag och ett äkta hattrick var ett faktum.

Slutresultatet skrevs till 3-0. Ett dominant Syrianska kunde äntligen plocka årets första vinst, och som man gjorde det. Matchens prestation förutom spelet och de tre målen av Bahar måste ändå vara inhoppet av tränare Erik Acar. Acar som inte spelat på många år, och inte dragit på sig den rödgula tröjan på ännu fler år orkade byta om, och faktiskt vara inblandad i ett par situationer. Vilken dag! Vilken vinst!