Omgång 4: BKV Norrtälje på bortaplan

På lördag tar sig Syrianska IF an BKV Norrtälje på bortaplan i den fjärde omgången. Ett Norrtälje som är nykomling i Division 3 sedan förra årets degradering. 

BKV Norrtälje har inlett säsongen med två vinster och en förlust. Senast mot Fanna BK blev det förlust med 3-2 sedan man legat under med 3-0 redan i halvtid. Trots två sena reduceringar räckte det inte till poäng.

Syrianska IF har en blytung inledning bakom sig. Tre förluster, 0 gjorda mål, samtidigt som man släppt in sex mål på tre matcher. Senast mot Märsta IK hemma på Wenströmska IP blev det förlust med 0-2. Det är mycket som ska börja stämma för att de rödgula ska börja plocka poäng. Grunden är viljan att plocka poängen, oavsett hur det ser ut på planen. Det går att klaga på den sista tredjedelen, men det läcker även bakåt. Spelarna behöver ta sig själva i kragen och göra allt för att plocka poäng. Gör man inte mål ska man iallafall försöka att inte släppa in något. Det återstår att se vad lördagens utfall blir.

BKV Norrtälje – Syrianska IF

Lördag 4 maj 15:00

Norrtälje Sportcentrum