Omgång 3: Syrianska IF – Märsta IK

Syrianska är på lördagen återigen tillbaka på Wenströmska IP. Denna gång för möte med Märsta IK, som inlett säsongen med en poäng på två matcher. Avsparkstiden på lördag är satt till 16:00.

Som ovan nämnt har Märsta inlett säsongen med en poäng på två matcher. I premiären blev det 0-0 borta mot Västerås IK, och i hemmamatchen senast mot Fanna BK blev det en 0-2 förlust. Det är alltså ett lag som likt Syrianska ännu inte gjort något mål i årets seriespel.

Syrianska har två tunga resultat bakom sig. Den förfärliga premiären mot Värtans IK, förlust 0-3, samt förlusten på Åkersberga IP mot IFK Österåker, 1-0. Dessutom åkte målvakten Felix Karlsson på en olycklig skada mot Österåker och dennes medverkan på lördag är högst osäker. Syrianska har ännu inte gjort något mål framåt, och ska poängen börja trilla in så behöver produktionen komma igång. För att inte halka efter de andra lagen och cementeras i bottenträsket krävs mod och vilja. Det återstår att se om förändringen blir ett faktum mot Märsta.

Syrianska IF – Märsta IK

Lördag 27 april, 16:00

Wenströmska IP