Bottennapp mot IFK Eskilstuna

Syrianska IF tog under lördagen emot IFK Eskilstuna på Solid Park Arena. Denna träningsmatch var den sjätte i raden, och bjöd på försäsongens sämsta prestation.

Redan i den sjätte minuten tilldelas IFK Eskilstuna straff, som Felix Karlsson i mål räddar. Dessvärre är hemmaspelarna inte på tårna och bortalaget får raka in returen till 0-1. Efter dryga tio minuter kommer kvitteringen genom Julius Dag som hittar bortre burgaveln från sin position i utkanten av straffområdet. Kvitterat 1-1. Sedan går inte mycket Syrianskas väg. Bortalaget tar återigen ledningen, och utökar ytterligare innan halvtidspausen. Resultatet i halvtid, 1-3.

I den andra halvleken dröjer det inte länge innan IFK Eskilstuna utökar tre gånger om. Syrianska är inte med i matchen och får se sig besegrade av ett för dagen betydligt bättre IFK Eskilstuna. Spelarna gick inte riktigt att känna igen i denna match, vilket resulterar i ett rejält bottennapp. Slutresultatet skrivs till 1-6.

Än återstår det två träningsmatcher innan allvaret drar igång. Det är dags att spelarna steppar upp och visar tydligt vilka som vill starta i premiären på hemmaplan den 14 april.