Tre spelare ansluter

I dagarna blev det klart att wingbacken Andreas Nunez ansluter till Syrianska IF från IFK Västerås. Dessutom är målvakten Petter Hagström spelklar och likaså Daniel Gheysari som återigen valt att representera Syrianska IF.

I träningsmatchen mot Fagersta Södra visade 21- årige Nunez prov på fina aktioner. Den löpstarke wingbacken är dessutom vänsterfotad vilket är ett välkommet tillskott i spelartruppen.

Sedan tidigare har 28- årige mittbacken Daniel Gheysari återigen anslutit till Syrianska IF och har medverkat i ett antal träningsmatcher.
Även 26- årige målvakten Petter Hagström ansluter och ska konkurrera med Felix Carlsson om platsen mellan stolparna. Nyförvärvet kommer närmast från Division 4- klubben Ärla IF.

Att dessa spelare ansluter till spelartruppen innebär att konkurrensen hårdnar på vissa positioner. Något som borde vara positivt för utvecklingen.

Med det tredje, fjärde och femte nyförvärvet på plats återstår det att se om Erik Acar fyller på ytterligare i spelartruppen med ganska exakt en månad kvar till seriepremiären.

Syrianska IF hälsar Andreas Nunez, Daniel Gheysari och Petter Hagström varmt välkomna till klubben!