Förlust i Eskilstuna

Syrianska IF begav sig tidigare idag till Eskilstuna för träningsmatch mot Syrianska-Eskilstuna IF. Förutom ett möte mellan två systerföreningar så var det ett möte mellan Erik Acar och Sami Hanna, tidigare spelare i Syrianska IF.

Syrianska IF gör överlag en bra första halvlek. Redan i elfte minuten gör hemmalaget 1-0. Syrianska kvitterar till 1-1 genom Malek Guettou. Detta efter ett mönsteranfall. Tyvärr gör Syrianska-Eskilstuna ytterligare två mål innan halvlekens slut. Alla tre hemmamålen kommer efter misstag i försvarspositionerna. Syrianska IF går till halvtidsvila med underläge 3-1.

I den andra halvleken kontrollerar Syrianska IF matchbilden. I den 63:e minuten kommer också reduceringen. En av dagens fyra provspelare nickar in 3-2 på målvaktsretur efter en slagen frispark av Rasmus Rönnholm. Syrianska IF vinner den andra halvleken vilket är något de rödgula kan ta med sig hem till Västerås. Ännu en förlust för Syrianska IF, men trots detta ett steg i rätt riktning.

Större plus till två av provspelarna som visade framfötterna.