Klar förlust mot Vaksala

Tidigare idag reste Syrianska IF till Uppsala för drabbning med Vaksala SK. Det blev en klar förlust, trots 1-0 ledning. Två omgångar återstår av årets säsong, derbyt nästa helg mot IK Franke och sedan avslutningen mot Uppsala-Kurd FK.

Erik Acar kommenterade dagens prestation:

– Vi börjar första halvlek helt okej och får 1-0 genom en omställning och har bud på 2-0 på ytterligare en omställning som vi slarvar bort. Därefter finns vi inte mer på plan utan Vaksala spelar ut oss fullständigt och vi kollapsar helt i vårt försvarsspel. Under halvlekens sista 25 minuter gör de fyra mål och det är i underkant. Halvtidsresultatet blir således också 4-1.

– Till andra halvlek höjer vi oss något men är inte ens i närheten av vad vi presterat under hösten. Sett till hela matchen så är prestationen den klart sämsta för året, tyvärr. Slutresultatet blir 5-2 och Vaksala SK vinner fullt rättvist.

Vaksala SK – Syrianska IF

Slutresultat: 5-2

Felix Carlsson

William Demir – Viktor Tsouplakis – Daniel Johansson (K)

Rasmus Rönnholm – Nikola Durovic – Daniel Hanna – Julius Dag

Robin Back – Lucas Özgun – Jamaal Raage

Ersättare:

Emanuel Hanna

Juan Urrutia

Leon Kaya

Eddie Olsthoorn

Sivan Assad