P04/05 segrade i Aros Cupen

Över den sista helgen i juni spelades Aros Cupen. Syrianska IF fanns representerade med fyra ungdomslag, P11/12, P07/08, P06 och P04/05. 

Det blev en fin helg för våra ungdomslag där exempelvis P07-laget gick obesegrat genom hela turneringen och landade på åtta vinster. Hela vägen till cupvinst gick P04/05 som leds av Ali Demirci. På sin väg till finalen slutade man på första plats i gruppen efter fyra vinster och en oavgjord, med hela 22 mål gjorda framåt. Som gruppetta slapp man åttondelsfinalen och mötte därför det finska laget Espoon Palloseura i kvartsfinalen, vilken man vann med 4-3. Även i semifinalen blev det en uddamålsseger när Uppsala-Näs IK besegrades med 2-1.

I finalen blev det däremot en komfortabel seger mot IK Sirius efter att slutresultatet skrivits till 2-0. En fin vinst för ett av våra ungdomslag som visat sig vara vassa även i det lokala seriespelet.

Stort Grattis pojkar 04/05 till cupvinsten, men vi skickar även våra varmaste gratulationer till övriga ungdomslag som även de genomfört en fin turnering både på- och sidan av planen.