Syrianska IF besöker FC Arlanda

Imorgon lördag besöker Syrianska IF återigen Midgårdsvallen och denna gång FC Arlanda. Tabelläget ser något ljusare ut för Syrianska efter förra helgens vinst mot Håbo FF. Tre välbehövliga poäng inkasserades, som lyfte Syrianska över det negativa kvalstrecket. FC Arlanda spelade senast 0-0 borta mot Västerås IK.

FC Arlanda parkerar för närvarande under nedflyttningsstrecket och har endast en vinst på de inledande sju matcherna. Den enda vinsten kom dessutom i premiären på bortaplan mot Vaksala SK. Trots den skrala poängskörden har FC Arlanda lyckats spela hem ett oavgjort resultat mot tabellettan IK Franke. Hittills har man lyckats producera sex mål framåt och släppt in tolv mål bakåt.

För Syrianskas del har det varit en svajig säsongsinledning, men där vinsten mot Håbo FF senast kom väldigt lägligt. Syrianska har gjort minst mål av alla klubbar i den här uppsättningen av Division 3, men har även släppt in få mål i jämförelse med konkurrenterna på den nedre halvan av tabellen. Drabbningen med FC Arlanda blir väldigt intressant sett till tabellen och kan Syrianska ro hem någon poäng från Midgårdsvallen innebär det att trenden med endast förluster på bortaplan bryts.

FC Arlanda – Syrianska IF

Datum: Lördag 2 juni

Klockslag: 16:00

Spelplats: Midgårdsvallen