Hemmamatch mot Håbo FF

Under söndagen är det återigen dags för hemmamatch. Denna gång får Syrianska IF besök av Håbo FF. En intressant match att vänta då spelarna i Syrianska förhoppningsvis är hungriga efter tre poäng.

I tabellen parkerar Håbo FF på platsen ovanför det negativa kvalstrecket. Man har samlat på sig totalt sju poäng och innehar samma målskillnad som Syrianska, -4. Senast förlorade Håbo stort på hemmaplan mot Västerås IK, där slutresultatet skrevs till 0-4.

Syrianska IF ligger alltså tre poäng bakom Håbo och för att kunna blicka uppåt i tabellen är det nu ett ypperligt läge för vinst. I den senaste matchen mot Enköping var prestationen på rätt väg men där serieledaren lyckas kvittera ut tre nya poäng efter ett avgörande i matchens slutskede. Det är därför definitivt sådana matcher mot konkurrenterna på den nedre halvan som vinsterna ska komma.

Klubben vill passa på att påminna om att det är morsdag imorgon. Syrianska IF vill genom en liten gest visa uppskattning och respekt, vilket innebär att inte enbart mammor utan Alla Kvinnor bjuds på fri entré i samband med morsdag. Vi ses på Wenströmska!

Syrianska IF – Håbo FF

Datum: Söndag 27 maj

Klockslag: 13:30

Spelplats: Wenströmska IP