Förlust mot serieledaren

Syrianska IF åkte i eftermiddags till Enköping för match på Enavallen. Det var en på förhand tuff uppgift som väntade då Enköpings SK startat säsongen på ett strålande sätt. Inför matchen stod hemmalaget på fyra segrar och en oavgjord.

Enligt uppgifter präglades matchen av speldominans till Enköpings fördel, där Syrianskas målvakt Felix Carlsson gör en fin prestation matchen igenom. Tyvärr för Syrianskas del skulle det bli ännu en förlust då hemmalaget lyckas avgöra tillställningen i den 77:e matchminuten.

Nu gäller det att ladda batterierna, ingjuta mod och energi för att lyckas vända den negativa trenden. Syrianska IF har en hemmamatch att se fram emot nästa söndag den 27:e maj, då man tar emot Håbo FF på Wenströmska IP. Spelarna bör vid det här laget vara revanschsugna och visa att det är på hemmaplan poängen främst ska trilla in.

Syrianska IF – Håbo FF

Datum: Söndag 27 maj

Klockslag: 13:30

Spelplats: Wenströmska IP