Syrianska IF besöker Enavallen

Imorgon lördag 14:00 är det avspark på Enavallen mellan hemmalaget Enköpings SK FK och Syrianska IF. Det är toppen mot botten som gör upp om de tre poängen och det ska bli intressant att se hur Syrianska IF tacklar de senaste tidens motgångar.

Enköping kommer från en stark vinst på bortaplan mot Västerås IK, där siffrorna slutligen skrevs till 5-2. De inledande fem matcherna har resulterat i fyra vinster och en oavgjord. Målskyttet i Enköpings SK FK är spritt på flera spelare där Patrick Lundemo anslöt genom sina tre mål i den senaste matchen.

Syrianska IF besöker den delade serieledaren och behöver göra en topprestation för att lyckas plocka hem några poäng till Västerås. Är det läge att bryta Enköpings förlustfria svit hoppas vi att det är Syrianska som har marginalerna på sin sida. I den senaste matchen mot Kungsängens IF hoppas vi att säsongens bottenprestation hämtades. Energin saknades och presspelet fungerade inte alls. Till lördagens drabbning är förhoppningarna att det ingjutits mer hunger och beslutsamhet hos de rödgula pjäserna.

Enköpings SK FK – Syrianska IF

Datum: Lördag 19 maj

Klockslag: 14:00

Spelplats: Enavallen