Uttåg i TV021 Cup

Syrianska IF åkte under tisdagskvällen upp till Sala för möte med Sala FF i TV021 Cup´s kvartsfinal. Avsparkstiden på Lärkan var 17:00. 

Den första halvleken blev en hemsk upplevelse där Sala gör två mål innan Lucas Özgun stänker upp en frispark i krysset. Omgående utökar Sala till 3-1. Det ska understrykas att en del försvarsprestationer kan diskuteras vid flera av Sala´s mål. Özgun lyckas innan halvlekens slut återigen reducera, denna gång till 3-2.

Den andra halvleken blir egentligen en enda lång plåga undantaget att Lucas Özgun rätt så omgående gör 3-3 på straff. Därefter kollapsar försvarsspelet återigen och innan domaren blåst av för fulltid har Sala FF utökat till 6-3.

Trots att det inte är en match i serien utan en kvartsfinal i TV021 så ska det finnas stolthet och hjärta när man kliver ut på plan. Någonstans är det ändå match och tröjan pryds med Syrianska IF´s emblem. Nästa måndag vankas västeråsderby mot Västerås IK. Hackar spelet så förväntar sig ändå alla runtomkring klubben att inställning och hunger strålar ur spelarna.

Nya tag!

Nästa match

Syrianska IF – Västerås IK

Datum: Måndag 7 maj

Klockslag: 19:00

Spelplats: Wenströmska IP