Sala FF i TV021 Cup

På tisdag den 1 maj åker Syrianska IF upp till Sala för möte med Sala FF i TV021 Cup´s kvartsfinal. 

Syrianska IF var redan på förhand direktkvalificerade för kvartsfinalspel. Sala FF har i sin tur spelat gruppspel där de avgick med gruppsegern efter fyra vinster och en oavgjord. Även om gruppkonkurrenterna var från de lägre divisionerna är det imponerande att Sala producerade 15 mål framåt på fyra matcher. I Sala FF återfinns försvararen Rigest Hysko med tidigare spel i Syrianska IF. Hysko figurerar som spelande tränare. Vinnaren i denna drabbning får möta vinnaren mellan Fagersta Södra och Västerås SK i semifinal. Sannolikheten berättar att det kan bli en otroligt intressant fight i en eventuell semifinal.

Syrianska har chansen att revanscherna sig gentemot lördagens förlust mot Märsta IK samt skapa en optimal uppladdning för måndagens derby mot Västerås IK. Sala FF har hittills obesegrat i Division 3 Södra Norrland med två segrar och en oavgjord.

Sala FF – Syrianska IF

Spelform: TV021 Cup

Datum: Tisdag 1 maj

Klockslag: 17:00

Spelplats: Lärkan