Märsta IK och Midgårdsvallen väntar

Imorgon lördag väntar möte på Midgårdsvallen i Märsta mellan Syrianska IF och Märsta IK. En på förhand intressant match med tanke på säsongsinledningen.

Syrianska IF har som bekant inlett med en vinst och en förlust. Spelartruppen kommer stärkta från vinsten mot Vallentuna senast och kan lägga debaclet i premiären bakom sig. De tre poängen som inkasserades mot det förmodade topplaget Vallentuna viskar om en försiktig optimism och kan visa sig vara insatsen som visat vägen för resten av säsongen.

Märsta IK toppar tabellen tillsammans med Enköpings SK och har fullpott med sex inspelade poäng. Dessutom har Märsta ännu inte släppt in något mål och producerat fyra framåt. I den senaste matchen gavs ett styrkebesked när Västerås IK besegrades med 3-0 på Solid Park Arena.

Som sagt ett intressant möte där Syrianska vid vinst kan hänga på konkurrenterna ovanför och på så sätt inte släppa iväg Märsta IK i tabellens översta krets.

Märsta IK – Syrianska IF

Datum: Lördag 28 april

Klockslag: 14:00

Spelplats: Midgårsvallen