Hemmapremiär – Vallentuna BK

Imorgon är det dags. Hemmapremiär på Wenströmska IP mot Vallentuna BK. Avsparkstiden är 13:30. Syrianska IF har blandat och gett under försäsongen, både vad gäller resultat som prestationer. Det har synts tydliga tendenser till vackert spel när spelarna följer matchplanen och de direktiv som kommer från ledarteamet. Hittills har det tyvärr varit under för korta stunder i matcherna. Resultatet gick inte Syrianskas väg i premiären heller. Förlust mot Heby AIF efter en sent tilldömd straff, 1-0 som blev slutresultatet.

På söndag är det istället det förmodade topplaget Vallentuna BK som kommer på besök. Det finns mycket att hämta prestationsmässigt hos de rödgula spelarna. I en hemmapremiär är det hög tid att ta fram det och visa den fina kombinationen av lokala spelare som Syrianska ställer på banan i år.

Vallentuna BK slutade förra säsongen på en stark fjärdeplats i Division 3. En klubb med målsättningen att i år sluta högre upp i tabellen. Säsongen kunde inte börjat bättre då Vallentuna besegrade Västerås IK i premiären med klara 4-2. Detta sedan Vallentuna gått ifrån till 4-0 tidigt i den andra halvleken. Västerås IK som förväntas vara ett annat topplag i den här serien. Vallentuna BK firar för övrigt 99 år som förening.

Vi ser fram emot att inleda säsongen på Wenströmska IP. 

Hemmapremiär:

Syrianska IF – Vallentuna BK

Datum: Söndag 22 april

Klockslag: 13:30

Spelplats: Wenströmska IP