Premiärförlust mot Heby AIF

Under lördagen var Syrianska IF på besök i Heby för seriepremiär mot Heby AIF. Drygt 100 personer på plats fick bevittna en typisk premiär. Dessvärre gick inte bortaspelarna att känna igen från den annars godkända försäsongen. Trots den undermåliga prestationen stod sig 0-0 in i matchens slutskede där Heby tilldelas straffspark och kan således avgöra matchens utgång.

Vi frågar tränare Erik Acar om hans syn på matchen:

– Vi förlorar för att många spelare underpresterar något enormt individuellt och att den matchplan samt spelidé vi inarbetat under hela försäsongen var som bortblåst hos många.

– Lägg därtill att viljan att vinna var större hos motståndarna vilket gjorde att de kunde vinna matchen fullt rättvist.

 

Nästa söndag är det så dags. Hemmapremiär på Wenströmska IP. På besök kommer Vallentuna BK. Matchstart 13:30. För er som vill äta lunch på plats har vi i år infört en meny som lär tillfredsställa de flesta.