Seriepremiär – Heby AIF

Imorgon är det så dags. Syrianska IF åker till Heby för drabbning med Heby AIF. Det har varit en lång försäsong, spelare och ledare är redo för utmaningen. Det hoppas vi medlemmarna också är. Vi ser fram emot en prestation som ska sätta standarden för säsongen och inte minst inför nästa helgs hemmapremiär. Tränare Erik Acar sa i dagarna att det är nu det gäller, skarpt läge för spelarna. Det återstår att se vad utgången efter lördagens match blir. För de som vill ta sig till Tegelvallen är den förväntade restiden 50 minuter.

Lördagens motståndare slutade förra säsongen på en åttonde plats i Division 3. Enligt tränare Per- Åke Svärdh är målsättningen för året att återigen ha fyra lag bakom i tabellen när säsongen summeras. Målsättningen är därför att ha en så konkurrenskraftig trupp som möjligt för att ha en realistisk chans att hänga kvar i Division 3.

Heby AIF är ett starkt kollektiv där gruppen går före individen och därför väljer Per- Åke Svärdh att inte inte lyfta fram någon speciell spelare som väntas sticka ut. Heby spelar ett positionsbaserat försvarsspel där samverkan har stort fokus. Dessutom menar Svärdh att Heby vill skapa bolltrygghet hos varje enskild spelare och ha bra värderingar i passningsspelet.

Vi vänder blickarna mot Tegelvallen imorgon kl. 13.

 

Seriepremiär:

Heby AIF – Syrianska IF

Datum: Lördag 14:e april

Klockslag: 13:00

Spelplats: Tegelvallen