Summerar försäsongen med vinst

Under lördagen drabbade Syrianska IF samman med Gideonsbergs IF i genrepet inför nästa helgs seriepremiär. Trots en mindre bra prestation avgår Syrianska mot premiären mot Heby med en vinst i ryggen.

Tränare Erik Acar summerar matchen på följande vis:

– Första halvlek präglas av lågt tempo både i löpningar och passningar. Ett stort bollinnehav framför allt på egen planhalva gav Gideonsberg flera tillfällen till omställningar. Vi blixtrar dock till ett antal gånger under halvleken, kommer runt på kanterna och gör två mål genom Daniel Hanna. Halvtidsresultatet är 2-0 utan att vi är nöjda med spelet.

– Den andra halvleken fortsätter som den första och vi gör ytterligare ett mål genom Leon Kaya. Slutresultatet blir 3-0 i en match där vi inte kommer upp i den nivå vi önskar vare sig individuellt eller kollektivt.

– Nu tar vi nya tag och siktar in oss på lördagens seriepremiär.