Mittfältsmotorn klar för 2018

De som sett Syrianska IF i de senaste träningsmatcherna har lagt märke till en spelare som uttryckt sig som ett rivjärn på mittfältet. Den 25- årige Skender Kaciku har knytit ihop lagdelarna på ett bra sätt och varit bidragande både defensivt med sitt hårda slit och offensivt med sitt lugn med bollen. I och med prestationerna i träningsmatcherna hittills blir han således viktig för lagets balans under säsongen.

När vi kommer i kontakt med tränare och sportsligt ansvarige Erik Acar får vi följande kommentar:

– Skender är en hårt arbetande central mittfältare som sätter sig i respekt hos motståndarna med sitt fysiska spel. Med bollen är Skender Kaciku en duktig passningsspelare som klarar både det korta- och långa spelet på ett bra sätt. I vårt lagbygge 2018 så är denne spelare unik med sin fysik och storlek, vilket kompletterar de andra spelarna på ett bra sätt och på så sätt balanseras kollektivet. Vi är väldigt glada över att Skender fortsätter sitt fotbollsspelande i Syrianska IF.

Träningsmatchandet går denna vidare med match mot Syrianska- Eskilstuna IF på lördag 17:00. Spelplatsen är återigen Solid Park Arena.