Fler förändringar i spelartruppen

Det är en omfattande laboration att sätta ihop en i princip helt ny spelartrupp. Under matchen mot Skiljebo SK fanns ändå små tecken på att den samling spelare Erik Acar har till sitt förfogande över tid kan leda till något lovande. Än återstår flera pusselbitar men Acar har lite mer än en månad in på försäsongen kommit långt i sitt arbete. Den senaste veckan har så fler förändringar skett i spelartruppen. Marcel Kaya väljer att stanna kvar i klubben, och ynglingen Daniel Hanna återvänder från Skiljebo SK.

Marcel Kaya: 19 år

Daniel Hanna: 16 år, tidigare Skiljebo SK

Efter måndagens träning passade vi på att höra tränarens tankar kring dessa spelare:

Daniel Hanna är en ung spelare med ett stort register. Trots sin unga ålder är han väldigt mogen och är en spelare som redan i år kan göra ett avtryck i Division 3. Med sin goda fysik, fart och teknik så kan han med rätt utveckling absolut nå elitfotboll inom ett par år. Vi är väldigt glada över att Daniel väljer att fortsätta sin fotbollsutbildning hos oss. Det visar att även de mest talangfulla spelarna i länet tror på konceptet vi bygger inom Syrianska IF.

Marcel Kaya är en etablerad spelare på de här nivåerna, med säsongen i Division 1 och 2 bakom sig. Marcel är en spelare med väldigt god passningsfot och speluppfattning. I sin roll i trebackslinjen kommer hans erfarenhet och fotbollsegenskaper vara till stor nytta för laget. Han kommer även bidra med ett lugn och en trygghet till sina lagkamrater, vilket kommer vara betydelsefullt både på kort- och långsikt över säsongen.