Alic och Özgun väljer Syrianska

Den spelartrupp som ska representera Syrianska IF över säsongen 2018 börjar sakta men säkert ta form. Än återstår en hel del pusselbitar, men Erik Acar har koll på läget. Den sportsligt ansvarige Erik har sedan en månad tillbaka varit igång med träningarna och börjar sätta sin prägel för att forma det manskap han vill ställa på banan till seriepremiären. Ett led i detta arbete har resulterat i att Belmin Alic och Lucas Özgun väljer att fortsätta att representera klubben i Division 3.

Efter gårdagens träning hade Acar följande att säga:

– Belmin är en funktionell spelare som kan användas på många olika positioner. Med sin vinnarskalle och hårda arbete på planen är han en viktig spelare. Det är en lojal lagspelare som man alltid kan lita på och blir därför en viktig pusselbit i vårt lagbygge.

– Med sin goda speluppfattning och fina vänster fot blir Lucas Özgun viktig för oss 2018. Han är en av de mer erfarna spelarna i truppen och kommer betyda väldigt mycket med sin rutin. Dessutom blir han en kulturbärare för de yngre killarna. Jag är väldigt glad över att ha Lucas kvar i truppen och är övertygad om att hans medverkan kommer betyda mycket för ledare, spelare och publik.

Närmast väntar årets första match. På lördag ställs manskapet mot Skiljebo SK borta på Hamre IP. Ett bra test inför fortsättningen av försäsongen. Inför lördagens match är förhoppningen att SIF TV kan producera sitt första inslag.