Truppbygget tar fart

I dagarna har Erik Acar, huvudtränare och sportsligt ansvarig gjort klart med tre spelare som fortsätter i Syrianska IF över 2018. Daniel Johansson, Felix Karlsson och Sebastian Karacan har representerat klubben tidigare och väljer att fortsätta trots degraderingen till Division 3.

Erik Acars kommentar om spelarna:

– I Felix och Sebastian har vi två målvakter som är träningsvilliga med ambitionen och motivationen till att utvecklas och bli så bra som möjligt. Båda besitter precis de egenskaper vi söker för vår strävan att bli ännu bättre som lag.

– I Daniel Johansson har vi en lojal och fantastisk bollspelare. Lägg därtill att han med sina ledaregenskaper är en förebild för andra. Daniel är en spelare som håller en betydligt högre nivå än Division 3 och vi är oerhört glada att ha med honom i vårt nya lagbygge inför säsongsstarten 2018.

Byggandet av spelartruppen är därmed i fullgång vilket snart lär blomma ut i fler nyheter om spelare som väljer att fortsätta i klubben och säkerligen en del nyförvärv.

Syrianska IF vill passa på att önska Daniel, Felix och Sebastian all lycka under den kommande säsongen!