Bortamatch mot Heby AIF i premiären

Svenska Fotbollförbundet har presenterat ett preliminärt spelprogram för Division 3 Norra Svealand – och för Syrianskas del väntar ett bortamöte med Heby AIF i den första omgången. Hemmapremiären kommer att spelas söndagen den 22:a april klockan 13:30 då Vallentuna står för motståndet på Wenströmska IP

Syrianska har placerats i Division 3 Norra Svealand efter fjolårets degradering – en serie där motståndarna är Franke, VIK, Enköping, Heby, Vallentuna, Märsta, Kungsängen, Håbo, Uppsala-Kurd, Vaksala och FC Arlanda. En serie med tolv lag innebär matchande i 22 omgångar, där seriesegraren avancerar till Division 2 och det andraplacerade laget har chans att via kval nå en uppflyttning. Lag 10-12 degraderas till Division 4 och för de som slutar på nionde plats krävs ett kvalspel för att undvika nedflyttning.

I seriepremiären möter Syrianska uppländska Heby på bortaplan lördagen den 14:e april klockan 13:00, innan man helgen därefter matchar hemma på Wenströmska för första gången. De rödgula gästas då av Vallentuna söndagen den 22:a april med avspark klockan 13:30.

Spelprogrammet för Division 3 Norra Svealand fastställs med definitiva speldagar och avsparkstider den 28:e januari.

Syrianskas drar igång sitt försäsongsmatchande om lite drygt två veckor, då man lördagen den 10:e februari träningsspelar mot division 2-laget Skiljebo ute på Hamre IP.