Sivan Assad återvänder till klubben

Klubbens nytillträdda sportchef Erik Acar har gjort klart med sin första rekrytering. Det är Sivan Assad som återvänder till Syrianska efter ett par säsonger i andra lokala klubbar. 33-åringen kommer i första hand ha rollen som målvaktstränare, men blir även tillgänglig som back-up till spelartruppen.

Sivan Assad tog klivet över till Syrianska inför säsongen 2011 efter ha varit framträdande i numera nedlagda Juventus IF. Det blev spel i både Norrettan och Division 2 innan han lämnade de rödgula efter knappa tre år – men nu är målvakten alltså klar för en ny sejour i klubben.

33-åringen får en roll i huvudtränare Erik Acar’s ledarteam där huvudsysslan blir att utveckla representationslagets målvakter – men Assad kommer även finnas tillgänglig för spel vid behov.

Syrianska IF välkomnar Sivan Assad varmt tillbaka till klubben och önskar honom, tillsammans med laget, all lycka under den kommande säsongen!