Nyheter

18 mars, 2018

Vinst mot Syrianska Eskilstuna IF

Syrianska IF spelade under lördagen träningsmatch mot Syrianska Eskilstuna IF, nykomling i Division 3.
Läs mer
12 mars, 2018

Mittfältsmotorn klar för 2018

De som sett Syrianska IF i de senaste träningsmatcherna har lagt märke till en spelare som uttryckt sig som ett...
Läs mer
7 mars, 2018

Ett stort steg framåt trots förlust

Under tisdagskvällen spelades den hittills hetaste försäsongsmatchen för i år mellan Syrianska IF och Västerås IK. Matchen präglades av kamp...
Läs mer
3 mars, 2018

Årets första vinst

Under eftermiddagen spelade Syrianska IF årets tredje träningsmatch mot Fagersta Södra. Ett för dagen kylslaget Solid Park Arena fick se ett spel matchen igenom som inte höll någon vidare nivå.
Läs mer
17 februari, 2018

Oavgjort i hemmapremiären

Syrianska IF spelade under lördagen årets första hemmamatch. Matchen mot IFK Eskilstuna får ses som ett fall framåt, då slutresultatet skrevs till oavgjort 0-0.
Läs mer
15 februari, 2018

Backlinjen fylls på

Nu står det klart att den 24- årige försvararen blir en del av årets spelartrupp.
Läs mer
13 februari, 2018

Fler förändringar i spelartruppen

Det är en omfattande laboration att sätta ihop en i princip helt ny spelartrupp. Under matchen mot Skiljebo SK fanns ändå små tecken på att den samling spelare Erik Acar har till sitt förfogande över tid kan leda till något lovande.
Läs mer
12 februari, 2018

Förstärkning i försvaret

Spelartruppen fylls på ytterligare. Denna gång en rejäl förstärkning i försvaret. Närmast från IK Oden ansluter Daniel Gheysari.
Läs mer
10 februari, 2018

Brist på skärpa fäller Syrianska

Det var en jämn tillställning där Syrianska länge höll ställningarna men där Skiljebo visar både skärpa och rutin i båda boxarna. 
Läs mer
9 februari, 2018

Unga spelare återvänder

De tidigare ungdomsspelarna har inte gjort några framträdanden på seniornivå men väljer att återvända till sin moderklubb för att ta kampen på allvar.
Läs mer
7 februari, 2018

Acars första nyförvärv

Erik Acar som är sportsligt ansvarig har nu gjort klart med sina två första nyförvärv. Det blir sannerligen ett intressant år för Syrianska IF.
Läs mer
6 februari, 2018

Alic och Özgun väljer Syrianska

Den spelartrupp som ska representera Syrianska IF över säsongen 2018 börjar sakta men säkert ta form. Än återstår en hel del pusselbitar, men Erik Acar har koll på läget.
Läs mer
3 februari, 2018

Durovic blir kvar trots degradering

Det står nu klart att ytterligare en spelare väljer att fortsätta i klubben över 2018. Nikola Durovic spelar vidare i Syrianska IF trots degraderingen till Division 3.
Läs mer
29 januari, 2018

Syrianskaif.com – Nära ny lansering

Klubbledningen har i dagarna fått se det första utkastet för det nya Syrianskaif.com. I dagsläget är vi bara detaljer ifrån...
Läs mer
27 januari, 2018

Truppbygget tar fart

I dagarna har Erik Acar, huvudtränare och sportsligt ansvarig gjort klart med tre spelare som fortsätter i Syrianska IF över...
Läs mer
25 januari, 2018

Bortamatch mot Heby AIF i premiären

Svenska Fotbollförbundet har presenterat ett preliminärt spelprogram för Division 3 Norra Svealand - och för Syrianskas del väntar ett bortamöte...
Läs mer
29 december, 2017

A-laget håller öppna träningar

Syrianskas representationslag drar igång förberedelserna inför nästa säsong strax efter nyårshelgen - och då bjuder man in till öppna träningar...
Läs mer
14 december, 2017

Sivan Assad återvänder till klubben

Klubbens nytillträdda sportchef Erik Acar har gjort klart med sin första rekrytering. Det är Sivan Assad som återvänder till Syrianska...
Läs mer