#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Vänsterback kliver in i truppen

 

 

22-årige vänsterbacken Michael Kamau har tecknat ett tvåårsavtal med Syrianska - och blir nästa pusselbit att falla på sin plats i lagbygget. Engelsmannen har fått sin fostran i förra Premier League-klubben Fulham FCs akademi, och kommer närmast från en kortare sejour som amatör i IFK Västerås.

Syrianska håller på med en rejäl renovering av representationslagstruppen, och att värva en ny vänsterback har prioriterats i ombyggnationen sedan Dennis Persson lämnade för spel hos den grönvita grannen Västerås SK FK.

 

Nu har en ersättare klivit in i den rödgula truppen. Det är 22-årige Michael Kamau som tecknat ett avtal över de kommande två säsongerna - och blir en i raden av nyförvärv som ansluter till klubben innan seriestarten i april.

 

Michael Kamau har alltså akademispel med dåvarande Premier League-klubben Fulham FC på meritlistan, och på seniornivå har det blivit ett par framträdanden i League One med Brentford FC. Mike's senaste klubbadress var IFK Västerås där han - efter att det professionella transferfönstret stängde i somras - matchats som amatör i ett tiotal matcher under en framgångsrik höst.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});