#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Ungdomslag arrangerar futsalcup

 

 

Klubbens duktiga P06-lag arrangerar en egen futsalcup inne i Wenströmska gymnasiets sporthall under lördagen. 16 lag kommer till spel under heldag fylld med inomhusfotboll. Två andra rödgula årskullar är även de i farten under helgen med cupspel respektive seriespel i futsal.

Förutom Syrianska IF deltar klubbar som Djurgården, Hammarby, Sirius, Brommapojkarna, Syrianska FC, IFK Lidingö och FC Djursholm med flera. En del av klubbarna har dessutom fler än ett lag i spel under dagen.

 

Ett besök i Wenströmska gymnasiets sporthall rekommenderas varmt under lördagen Cafeterian är öppen hela dagen med både varma och kalla drycker och en hel del tilltugg till försäljning.

 

Första matchstart är redan klockan 08:00 och därefter pågår cupen utan avbrott hela vägen till finalen som spelas 18:30.

 

Samtidigt som P06-laget står som arrangörer för en egen turnering på hemmaplan så reser klubbens P05:or in mot huvudstaden där cupspel i Järfälla väntar. Under söndagen avrundar P15-laget seriespelet i futsal med ett par viktiga slutomgångar som spelas i Bäckby Sportcenter. Våra rödgula siktar på att säkra platsen till det kommande slutspelet.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});