#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Anfallsduo lämnar Syrianska

 

 

Syrianska tar nya tag inför den andra halvan av seriespelet - och det med en del förändringar i truppen som följd. Både Ibrahim Fofanah och Karwan Azizi lämnar klubben under sommarens transferfönster. Duon har fått sparsamt med speltid och kan behöva ett miljöombyte för en fortsatt utveckling.

20-årige Ibrahim "Ike" Fofanah anslöt till Syrianskas trupp under de sista timmarna av det förra transferfönstret. Anfallaren, med ett förflutet i allsvenska Djurgården, hade en god meritlista när han plockades in från Division 1-klubben Oskarshamns AIK - men lyckades aldrig spela till sig en plats i huvudtränare Kalle Granath's startelva. Det blev ett par inhopp för representationslaget, men mestadels matchades Fofanah i U21-laget. Klubben har nyttjat en klausul i avtalet med spelaren som får lämna de rödgula under sommartransfern för en fortsatt utveckling på annat håll.

 

Karwan Azizi - tvillingbror till mittfältaren Karzan - kom även han till Syrianska under det förra transferfönstrets sista dag då han anslöt från Division 2-klubben Ekerö IK. Även Karwan har fått sparsamt med speltid under våren och tillsammans med klubben har man enats om att bryta avtalet i förtid och gå skilda vägar med omedelbar verkan.

 

Ytterligare ett par spelare kommer att få lämna de rödgula under sommarens transferfönster - och öppna upp för ett par nyförvärv som kan spetsa till truppen inför höstsäsongen.

 

 

Syrianska IF vill passa på att tacka Ibrahim Fofanah och Karwan Azizi för tiden i klubben och önska de båda all lycka i sina fortsatta fotbollskarriärer!

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});