#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

U19-försvarare flyttas upp

 

 

Syrianska fortsätter att fylla på truppen inför kommande säsong då ytterligare en spelare tar klivet upp från det egna U19-laget. Den 18-årige försvararen Philip Atina Isho - som i träningsmötet med Eskilstuna City debuterade i seniorsammanhang - har tecknat ett flerårigt avtal med sin moderklubb.

Flera U19-spelare visade framfötterna under säsongen och ett par av dessa har under hösten fått ta klivet upp i representationslagstruppen. Nu står det klart att ytterligare en egen produkt flyttas upp. Klubben har tecknat ett flerårigt avtal med den försvararen Philip Atina Isho. 18-åringen - som har Syrianska som moderklubb - debuterade i seniorsammanhang i träningsmötet med Eskilstuna City i slutet av november.

- Philip skolades inför säsongen om från att vara en offensiv spelare till att bli mittback då vi hade en väldig brist på sådana i U19-laget. Han har gjort en oerhört bra säsong och gått från klarhet till klarhet, kommenterar Joni Demir från klubbens sportkommitté.

 

Klubben kommer att fortsätta fylla på representationslagstruppen, både med interna och externa nyförvärv. Förhoppningen är självklart att ha ett så slagkraftigt lag som möjligt inför seriepremiären i april och i dagsläget får truppläget ses som positivt:

- Vi har kommit längre med lagbygget nu än vid den här tidpunkten förra året, men vi är långt ifrån klara. Det är ingen hemlighet att vi vill fylla på målvaktsuppsättningen och med spelare till de offensiva positionerna och det är där vår prioritering ligger just nu. Defensivt tycker vi att vi har det väldigt gott ställt.

 

Representationslagstruppen tränar fram till den 19:e december innan man tar uppehåll över jul- och nyårshelgerna.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});