#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Truppen fortsätter att ta form

 

 

Syrianska fortsätter att fylla på truppen, och in kliver 20-årige Bubakarry Fadika som närmast kommer från numera nedlagda division 3-klubben Juventus. Fadika kan matchas på de flesta offensiva positioner - och är, efter en provspelsperiod, klar för spel hos de rödgula den kommande säsongen.

Till helgen drar Syrianska igång försäsongsmatchandet då allsvenska Djurgårdens U21-lag står för motståndet på Parken - och till den matchen har truppen fyllts på med ännu ett nyförvärv. Efter ett lyckat provspel är 20-årige Bubakarry Fadika klar för de rödgula, dit han ansluter från division 3-klubben Juventus som numera lagt ned sin verksamhet. "Buba" beskrivs som en mångsidig och hårt arbetande spelare som har sina främsta styrkor i sin snabbhet och en fin bollbehandling.

 

- "Buba" hörde själv av sig till oss och bad om ett provspel. Han har visat upp sig och vi har fått ett väldigt positivt intryck av honom. Det är en spännande spelare och det känns helt rätt att plocka in honom i vår trupp, kommenter Syrianskas sportsligt ansvarige Gebro Akpinar.

 

Samtidigt står det klart att anfallaren Sasa Plavsic lämnar Syrianska för spel i Södertälje FK kommande säsong. Klubben aviserade tidigt att man hade för avsikt att matcha spelare med andra egenskaper på den positionen, och därför valde man att inte förlänga det utgående avtalet med 27-åringen. Inte heller målvakten Patrik Öhman tar plats i truppen inför kommande säsong. 21-åringen, som anslöt från Upsala IF, har givits tillåtelse att söka sig till en ny klubb.

 

 

Syrianska IF välkomnar Bubakarry Fadika till klubben, och samtidigt passar man på att tacka både Sasa Plavsic och Patrik Öhman för deras insatser hos de rödgula!

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Syrianska IF - Skiljebo SK

 

Onsdag 2:a augusti klockan 18:30

Wenströmska IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});