#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Trio klar för Syrianska

 

 

Truppen fortsätter att ta form - och fylls på med tre nya nyförvärv. Det är mittfältsbröderna Osam och Ayoub Abassi från Eskilstuna Södra, och vänsterfotade Alex Bandick från Syrianska Eskilstuna som efter lyckade provspel tecknat avtal över den kommande säsongen.

Syrianska har kommit en bra bit på vägen i sitt truppbygge och i och med en trio nyförvärv står 22 spelare - varav 19 utespelare och tre målvakter - under avtal inför säsongen. De senaste i raden av förstärkningar är alltså bröderna Osam och Ayoub Abassi som tillsammans med Alex Bandick fyller på truppen.

 

23-årige Osam Abassi och den tre år yngre brodern Ayoub är båda mittfältare som trivs bäst i centrala roller. Båda kommer närmast från en säsong i Eskilstuna Södra FF i Division 3 Västra Svealand. 20-årige Alex Bandick ansluter från Syrianska-Eskilstuna där han, med Sami Hanna som huvudtränare, matchats antingen som vänsterback eller vänsterytter. Trion har varit i provspel hos Syrianska, och efter att ha testats i både träning och match har man nu kontrakterats över säsongen 2017.

- De alla tre har gjort bra ifrån sig och visat framfötterna i provspel här hos oss. Förutom att de passar bra in hos oss rent fotbollsmässigt så är det här tre killar som kommit väldigt bra in i gruppen, kommenterar klubbens sportsligt ansvarige Gebro Akpinar.

 

Med knappa två månader kvar till seriestarten - hemmamötet med IFK Lidingö den 9:e april - börjar truppen bli mer eller mindre fulltaglig. Syrianska hoppas kunna hitta rätt i ytterligare någon förstärkning, där fokus ligger i att komplettera försvarslinjen. 

- Utifrån vår ekonomiska verklighet känner vi oss hyfsat nöjda med den trupp vi har till vårt förfogande i dagsläget. Vi behöver nog fylla på med någon försvarare till för att känna oss helt nöjda, och vi har ett par namn som är aktuella där.

 

 

Syrianska IF välkomnar varmt Osam Abassi, Ayoub Abassi och Alex Bandick och önskar de alla tre, tillsammans med den övriga truppen, all lycka under säsongen! Klubben vill även passa på att tacka Syrianska Eskilstuna IF för sitt samarbete i samband med en av dessa övergångar!

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Syrianska IF - Skiljebo SK

 

Onsdag 2:a augusti klockan 18:30

Wenströmska IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});