#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Dubbla nyförvärv förstärker

 

 

Dubbla nyförvärv förstärker Syrianskas trupp. Mittfältaren Karzan Azizi återvänder till de rödgula - och han tar med sig tvillingbrodern Karwan som närmast kommer från huvudstadsklubben Ekerö IK. Båda bröderna ansluter omgående och är spelklara till nästa veckas seriepremiär mot Upsala IF.

24-årige Karzan Azizi anslöt till Syrianskas trupp från division 3-klubben MD FF Köping inför fjolårssäsongen och visade framfötterna som en mittfältare med stor poängskörd sett till speltiden. Azizi gjorde fem mål och ett större antal framspelningar och hade många gånger framträdande roller. Efter säsongen valde Azizi att inte nyttja sin förlängingsoption med anledning av en flytt till huvudstaden - men nu är han tillbaka och har tecknat ett avtal över den kommande säsongen. Mittfältaren har under försäsongen både tränat och matchat med division 2-klubben Ekerö IK.

 

Från just Ekerö ansluter även Karzans tvillingbror Karwan - en anfallare som kommer utöka konkurrensen på truppens offensiva positioner. Karwan Azizi tillbringade den första delen av fjolårssäsongen hos det lokala division 3-gänget Juventus IF och är alltså inte helt obekant med fotbollen i Västerås.

 

Med ett par timmar kvar av det öppna transferfönstret har klubbens sportkommitté goda förhoppningar om att lyckas lösa ytterligare ett nyförvärv till offensiven - och truppen kommer därefter att fastställas. Syrianska genrepar under skärtorsdagskvällen då Eskilstuna City gästar Swedbank Park med avspark klockan 19:30.

 

 

Syrianska hälsar både Karzan och Karwan Azizi varmt välkomna till klubben och önskar de båda, tillsammans med laget, all lycka under den kommande säsongen!

 

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 


 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});