#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Syrianska gör bytesaffär med VIK

 

 

Syrianska fortsätter att göra ändringar i truppen inför den andra halvan av seriespelet. Under onsdagen gjordes en bytesaffär med seriekollegan VIK, där den 22-årige mittfältaren Dennis Olsson tar steget över till de rödgula. Mycket talar för att en av Syrianskas spelare går åt motsatt håll i uppgörelsen klubbarna emellan.

Grannarna Syrianska och Västerås IK har spelat ihop samma antal poäng i Division 2 Norra Svealand - där de gulsvarta ligger en omgång längre fram - och konkurrerar om en plats i tabelltoppen under hösten. Båda klubbarna ser om sina spelartrupper inför hösten, och har nu ingått en bytesaffär med varandra.

 

22-årige Dennis Olsson - som kan matchas både på mittfältet och som ytterback - kliver in i Syrianskas trupp under sommartransfern. Den löpstarke och hårt arbetande Olsson har tecknat ett avtal över hösten och de kommande två säsongerna med de rödgula. Dennis Olsson har ett förflutet som pojklagsspelare för Syrianska, och nu återvänder han alltså efter dryga åtta säsonger i VIK. 22-åringen debuterade i Division 2-sammanhang redan som 15-åring, och har trots sin ålder samlat på sig en hel del rutin på den här nivån. Nyförvärvet är spelklar för sina nya klubb till nästa veckas återupptagande av seriespelet, där Syrianska gästar Nacka FF på bortaplan.

 

I bytesdealen med VIK lutar det mesta åt att en spelare går i motsatt riktning, men den övergången är i dagsläget ännu inte fullständig. En av Syrianskas spelare finns i träning hos de gulsvarta, och det är också den spelaren som är inkluderad i uppgörelsen mellan klubbarna.

 

Syrianska avser att göra ytterligare förändringar i sin spelartrupp under sommarens öppna transferfönster. Under torsdagskvällen träningsmatchar de rödgula mot division 3-laget Sala FF på Wenströmska IP - och då kommer ett par spelare, som är aktuella att förstärka truppen, att testas i matchspel.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});