#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Engelskt motstånd stoppade Syrianska

 

 

Syrianskas P12-lag deltog i världens största ungdomsturnering - Gothia Cup i Göteborg - nu i veckan. Trots en trevande start i gruppspelet tog man sig vidare till A-slutspel, och mot engelska De la Salle College stod man för en riktigt stark insats men föll till slut mycket snöpligt i slutminuten.

Världens största ungdomsturnering i fotboll - Gothia Cup i Göteborg - slog nya rekord i år med 1 755 deltagande lag och dryga 50 000 deltagare. Ett av dessa lag var Syrianskas P12-lag som skulle matcha mot både nationellt och internationellt motstånd. 

 

Efter en nervös inledning, med förlust i första gruppspelsomgången, fixade de rödgula en plats i A-slutspelet efter dubbla segrar mot indiska Uptal Shinghvi School (7-0) och Stallarholmens SK (3-2). Som grupptvåa ställdes man mot De la Salle College, från engelska Liverpool, i 1/64-final - och trots ett riktigt starkt motstånd stod man upp bra. Länge såg de ut som om de rödgula skulle ta sig vidare, men britterna drog det längsta strået med ett mål i slutminuten.

 

I det stora hela stod klubbens P12-lag för en väldigt bra cupinsats med många fina prestationer under veckan. Förhoppningsvis har deltagandet i Gothia Cup gett laget både sportsliga och sociala erfarenheter att ta med sig i framtiden!

 

 

 

Kristoffer Lövberg

 

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});